<< Terug

Mooie Post
Mooie Post
MOOiE POSTMet ontzettend veel plezier en geinspireerd door de turbulente jaren 1910/'20, maakt Mooie Post reproductie van materiaal, maar die materialen moeten wel het liefst 100 jaar oud zijn. Wij gebruiken o.a. oude ansichtkaarten, modeplaten, modebladen en wat we maar kunnen vinden, als het maar oud is! Deze worden omgetoverd via digitalisering naar een bruikbaar product, een product wat zijn authenticiteit behouden heeft maar dan in een nieuwer jasje. Ook wat nieuwere artikelen alleen dan wel met de kwaliteit van toen. Alles uniek en alleen bij Mooie Post verkrijgbaar. Wat ook heel authentiek is aan Mooie Post kaarten is dat deze over het algemeen enkel zijn.

De reden daarvan is duidelijk, vroeger waren de kaarten praktisch alleen maar enkel te koop. Dus willen wij deze lijn weer terugbrengen. Eenvoud met stijl.

De waardering voor deze oude tijd komt langzaan terug. Daarom heeft Mooie Post ook Brocante, ofwel een winkeltje van curiosa, opgenomen op haar site.Wat wordt er zoal door ons aangeboden:

Labels;

Verjaardagskalender;

Zadenzakjes met reproducties van oude borduuraquarelletjes;

Rozenkaarten, romantische kaarten, Valentijnskaarten, Oude fotokaarten, seizoenskaarten

geboortefelicitatiekaarten, huwelijksfelicitatiekaarten en ansichtkaarten uit 1920;

Schitterende modekaarten met afbeeldingen uit fashionmagazines;

Boekenleggers;

Hoedenkaarten;

Kindermodeposters en kaarten;

Etiketten;

Modeposters;

Luxe cadeauenveloppen en zoals gezegd Brocante.

Het assortiment blijft groeien en dat alles uit de oude tijd. Nostalgie op zijn best!Ontwerp

Tevens ontwerpt Mooie Post jubileum-, huwelijks- en geboortekaarten en naamkaartjes op aanvraag. Stuur daarvoor een mailtje naar info@mooiepost.nl

Klik op de deur en beleef de jaren 1910/1920 in de winkel van Mooie Post.Website: http://www.mooiepost.nl

 
Gaastra